Video me informacione për lindjen

Informohuni në lidhje me faktin se si ndodh një lindje dhe se si veprohet kur ndodh ndonjë komplikim obstetrik i mundshëm, nëpërmjet videove tona të filmuara me profesionist-ë (e)  në sallën e lindjes në CHUV.

Përgatitja për lindjen e fëmijës

Kontraksionet dhe menaxhimi i dhimbjeve gjatë lindjes

Mobilizimi dhe pozicionet gjatë lindjes

Ndërhyrja peridurale dhe lindja e fëmijës

Epiziotomia, një gjest nganjëherë i nevojshëm

Forcepsi ose ventuza gjatë lindjes: kur janë ato të nevojshme ?

Cezariani - Pjesa 1

Cezariani - Pjesa 2

Lindja dhe provokimi për lindje

 Dernière mise à jour le 12/01/2022 à 10:18